Νέα

POLYKRAFT NATURAL η αδιάβροχη plastic free συσκευασία για ψητοπωλεία.

Ακολουθώντας την φιλοσοφία και τεχνογνωσία της κατάλληλης για τρόφιμα και ταυτόχρονα φιλικής προς το περιβάλλον συσκευασίας …

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια η PMS AKADIMOS ανακοινώνει την διάθεση στην αγορά της μοναδικής plastic free συσκευασίας τροφίμων που προορίζεται για χρήση σε ψητοπωλεία. Το νέο καινοτόμο προϊόν έχει την εμπορική ονομασία POLYKRAFT NATURAL και διατίθεται σε όλες τις διαστάσεις. Συνιστά το αποτέλεσμα μακροχρόνιου σχεδιασμού, βασισμένου στην τεχνογνωσία και την αμείωτη προσπάθεια για εξέλιξη. Έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς ταχείας εστίασης, η οποία οφείλει να συμμορφωθεί με την νέα περιβαλλοντική νομοθεσία για την μείωση των επιπτώσεων των πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Πέτρος Καβαλάκης, CEO της εταιρίας « Το POLYKRAFT NATURAL αποτελεί τη νέα μας καινοτομία. Είναι το πρώτο αδιάβροχο plastic free κουτί για ψητοπωλεία στην Ελλάδα. Έχουμε καταφέρει μετά και τις τελευταίες φετινές επενδύσεις, η παραγωγή να γίνεται εξ ολοκλήρου στην έδρα μας, στην βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων. Είναι γνωστό πλέον, πως τα κλασικά κουτιά ψητοπωλείου με χαρτόνι + PET μεταλλιζέ, εκτός της ξεπερασμένης εμφάνισής τους, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην ανακύκλωση των υλικών εξαιτίας της δυσκολίας διαχωρισμού. Οι νέες αδιάβροχες χάρτινες συσκευασίες μιας χρήσης POLYKRAFT NATURAL, είναι βιοδιασπώμενες, κομποστοποιήσιμες και ανακυκλώσιμες στο υπάρχον stream ανακύκλωσης. Είμαστε βέβαιοι πως θα υπάρξει ευρεία αποδοχή στην αγορά και έχουμε το χρέος να υποστηρίξουμε αυτόν τον δρόμο προς το καλύτερο. »

Διάβασε Περισσότερα

Menu

Espa Logo New PDF
Espa Logo PDF
Ergaleiothiki