Νέα

Το 2φυλλο κουτί η νέα λύση για τραγανές τηγανιτές πατάτες delivery

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια η PMS AKADIMOS ανακοινώνει την διάθεση στην αγορά της νέας/μοναδικής plastic free συσκευασίας …

Ακολουθώντας την φιλοσοφία και τεχνογνωσία της κατάλληλης για τρόφιμα και ταυτόχρονα φιλικής προς το περιβάλλον συσκευασίας, εισάγουμε στην αγορά το νέο κουτί πατάτας με την εμπορική ονομασία ‘2φυλλο κουτί’.

Το 2φυλλο κουτί έρχεται να λύσει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα όλων των καταστημάτων μαζικής εστίασης, την ποιότητα της τηγανιτής πατάτας στο delivery. Οι τηγανητές πατάτες κατά την μεταφορά τους πανιάζουν επειδή απορροφούν όλους τους υδρατμούς που υπάρχουν μέσα στην κλειστή συσκευασία. Το 2φυλλο κουτί έχει την δυνατότητα να απορροφάει ένα μεγάλο μέρος των υδρατμών και να διατηρεί τραγανό το περιεχόμενο.

Το προϊόν αποτελεί εφεύρεση και πατέντα με κατοχυρωμένο EU Design Registration No 002725929-0001 και GR Patent No 1008953 από τον ΟΒΙ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Καλούδης Κώστας, Διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας «Το 2φύλλο κουτί αφορά εταιρείες όπου θέλουν ο πελάτης τους να έχει την καλύτερη γευστική εμπειρία και απόδειξη αυτού είναι ότι έχει επιλεγεί από κορυφαίες εταιρείες delivery στην Ελλάδα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αφού μια δοκιμή θα σας πείσει.»

Διάβασε Περισσότερα

Menu

Espa Logo New PDF
Espa Logo PDF
Ergaleiothiki