Η PMS AKADIMOS είναι μια παραγωγική ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς :

  • Χάρτινη συσκευασία τροφίμων

  • Κατασκευή κυματοειδούς χάρτου

  • Εκτυπώσεις Offset και Φλεξογραφίας

Ιδρύθηκε το 2010 από τον μηχανολόγο μηχανικό Πέτρο Καβαλάκη ο οποίος, έχοντας γαλουχηθεί σε ένα περιβάλλον με οικογενειακή παράδοση στο χώρο της χάρτινης συσκευασίας, οραματίστηκε τη δημιουργία μιας τεχνολογικά σύγχρονης επιχείρησης που θα προσφέρει καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα, μοναδικά στο χώρο της χάρτινης συσκευασίας και ταυτόχρονα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Το ανθρώπινο δυναμικό της PMS AKADIMOS απαρτίζεται από ένα σύνολο ανθρώπων που συνδυάζουν την εμπειρία, την εξειδικευμένη γνώση και την αφοσίωση στο αντικείμενό τους.

ΕξειδίκευσηΚαινοτομίαΔιαφοροποίηση αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχημένης επιχειρηματικής μας πορείας. Η ομάδα της PMS AKADIMOS και τα προϊόντα της έχουν αναγνωριστεί για την αξία τους από πολλούς καταξιωμένους συναδέλφους με πολυετή εμπειρία στην αγορά της χάρτινης συσκευασίας. Απόδειξη αυτών είναι και η μακροχρόνια συνεργασία με τα μεγαλύτερα κυτιοποιία στην Ελλάδα, τους μεγαλύτερους εμπόρους συσκευασίας και τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστίασης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Paper for packing
famous printed packages
Shipment Truck
Corrugated Production