Η βαθιά γνώση της εκτυπωτικής διαδικασίας μαζί με την μακροχρόνια εμπειρία στη χρωματική επεξεργασία, μας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο την τεχνολογία και τον εξοπλισμό μας αλλά και να αναπτύσσουμε δικές μας πρωτοποριακές τεχνολογίες και εφαρμογές.

Ταχύτητα, ποιότητα, εχεμύθεια, εμπιστοσύνη είναι τα πρωταρχικά μας μελήματα και χαρακτηρίζουν την εταιρική μας ταυτότητα. Απόδειξη αυτών είναι η πολυετής συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές χάρτινων stand , κυτιοποιίων, τυπογραφίων και διαφημιστικών εταιρειών της Ελλάδος για την κάλυψη των αναγκών τους σε εκτυπώσεις μεγάλου σχήματος.

Είμαστε από τις λίγες εκτυπωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα που τυπώνουμε σε μηχανή offset μεγάλου format, με μέγιστο σχήμα εκτυπωμένου φύλλου 102x142 cm.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελείται κυρίως από την σύγχρονη μηχανή εκτύπωσης offset του γερμανικού οίκου ΚΒΑ, με δυνατότητα εκτύπωσης 5 χρωμάτων και ταχύτητα παραγωγής 12.000 φύλλα/ώρα.

Διαθέτουμε σύστημα εγγραφής τσίγκων με laser CTP και ταυτόχρονη εμφάνιση που επιτρέπει την παραγωγή εκτυπωτικών πλακών μεγάλου μεγέθους με χαμηλό κόστος και μεγάλη ταχύτητα. O εξοπλισμός hardware και software είναι του γνωστού οίκου στις γραφικές τέχνες AGFA GEVAERT.

H μηχανή της φλεξογραφίας/flexo roll to roll καλύπτει ανάγκες μέχρι 4 χρώματα, με φάρδος εκτύπωσης 120cm. Διαθέτει τελευταίου τύπου σύστημα auto register με servos. Το στέγνωμα των μελανιών πραγματοποιείται με συνδυασμό ζεστού αέρα και ακτινοβολίας infrared (IR). Η ταχύτητα παραγωγής είναι 180m/min και τo αποτέλεσμα εκτύπωσης που προκύπτει είναι πολύ ικανοποιητικό με μεγάλη τονική σταθερότητα ιδιαίτερα σε πλακάτα χρώματα.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε έχουν επιλεγεί με γνώμονα το καλύτερο εκτυπωτικό αποτέλεσμα. Τα μελάνια και τα βερνίκια διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για χρήση σε συσκευασίες τροφίμων.

Για την επίτευξη άριστου εκτυπωτικού αποτελέσματος, η παραγωγή γίνεται πάντα με την ταύτιση ενός δοκιμίου βάσει της πιστοποίησης FOGRA, με την τεχνογνωσία της γερμανικής εταιρείας GMG proof control.

Η χρήση εξειδικευμένων οργάνων όπως το densitometer εκτύπωσης, σε συνδυασμό με το calibration της εκτυπωτικής μηχανής με τους τσίγκους εκτύπωσης, εγγυώνται την ταύτιση της εκτύπωσης με το εγκεκριμένο δείγμα.

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες-λιθογράφους οι οποίοι, σε συνεργασία με εξειδικευμένους μηχανικούς, επιτυγχάνουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η παραγωγή μας βρίσκεται πάντοτε σε ετοιμότητα ώστε να ανταπεξέλθει και στην πιο απαιτητική εργασία εκτύπωσης τόσο ποιοτικά όσο και χρονικά.